PDA

Переглянути повну версію : BMW 6-Series скоро з'явиться на світ


bmwe36petro
25.12.2008, 11:11:36
Вже в кінці 2010 року (або на початку 2011 року) світ побачить нове, третє по рахунку покоління популярного люксового купе BMW 6-Series (з кузовом купе і кабріолет). Дизайн новинки отримає багато рис недавнього концепт-кара BMW CS Concept і новітнього флагманського седана 7-Series.
5544
Новинка злегка збільшиться в розмірах, а додатковий простір в салоні забезпечуватиметься довшою колісною базою. Неофіційні джерела допускають, що відкрита версія моделі, услід за аналогічними машинами 3-Series і Z4, обзаведеться жорстким дахом, що складається, замість класичного м'якого верху.

Основною «ударною» силою новинки будуть тубовані бензинові мотори V6 і V8 нового покоління, які поєднують в собі високу потужність і величезний крутний момент, який доступний навіть на низьких оборотах.

Вершину модельної лінійки BMW 6-Series, як і раніше, займатиме модифікація М6 з високоспритним бензиновим двигуном V10 (з двома турбонагнітачами) потужністю понад 500 к.с., у парі з роботизованою КП з подвійним зчепленням.

За матеріалами autocentre.ua