PDA

Переглянути повну версію : Alpina B4 Bi-Turbo 2014


Karabas Barabas
25.06.2014, 20:15:28
Зустрічайте новий Альпіна Б4 Бі-Турбо Кабріолет, який дебютував на автосалоні в Женеві.
54418

Фахівці BMW, що працюють в компанії Alpina знають, як можна використовувати знайдену ними нішу ринку. Ще офіційно не випустивши BMW M4, вони побачили необхідність у створенні чотиримісного кабріолета з більш високою продуктивністю, ніж у кабріолета 435i.

Модель, призначена ексклюзивно для європейського ринку, отримала трилітровий рядний шестициліндровий двигун BMW з подвійним турбонаддувом, а інженери компанії налаштували його потужність до 410 кінських сил і 600 Нм крутного моменту. Це означає, що B4 Bi-Turbo виробляє менше потужності, але більший крутний момент, ніж пропонує своїм покупцям М4.

Ідеальне поєднання потужності, крутного моменту і високотехнологічної трансмісії забезпечує феноменальний прискорення і максимальну швидкість понад 300 км/год, одночасно дозволяючи отримувати задоволення і від спокійної поїздки по трасі. Споживання палива в реальних умовах весь час тримається на позначці нижче 10 л на 100 кілометрів.

Alpina відомі створенням швидких і розкішних автомобілів класу Gand Tourismo, і В4 Bi-Turbo не є виключенням з цього правила. Він обладнаний адаптивної спортивною підвіскою і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Крім того, на боки нанесені класичні смужки Alpina, і встановлені колісні 21-диски спиць, які є відмінними рисами дизайну бренду. Всього 20 секунд займає закриття даху, яке запускається простим натисненням кнопки. Опускати або піднімати дах можна також і в русі на швидкості до 18 км / год, перетворюючи кабріолет в закритий двухдвернік для зимового часу або під час дощу.

Форма лінії даху в закритому стані значно відрізняється від B4 Bi-Turbo в кузові купе у зв'язку з крутим нахилом заднього скла, плоскої кришки багажника і тонкого заднього спойлера - це додає кабріолету дуже характерний і впізнаваний зовнішній вигляд.

Найпродуктивніший із кабріолетів BMW!
Незважаючи на те, що додатковий вага кабріолета означає, що B4 потрібно 4,5 секунди для розгону до 100 км/год, що приблизно на півсекунди повільніше, ніж аналогічний показник у купе, на даний момент він є єдиною можливістю отримати таку продуктивність серед кабріолетів BMW.

Старт продажів в Європі намічений на весну цього року, вартість автомобіля в Німеччині стартує від позначки 74800 євро.

5441854419544205442154422