PDA

Переглянути повну версію : BMW X1 F48


Ko3a4oK
12.04.2014, 10:06:28
X1 F48 2016 модельного року:
53494
Зазвичай , ми дивимося на фотографії такого типу і розуміємо , що вони - ніщо інше, як просто політ думки художника.
Як повідомляє німецьке видання Auto Bild , ця фотографія , як ніколи , показує нам практично справжній варіант зовнішності нового компактного кросовера.
Як повідомляється , автомобіль буде представлений в 2016 році , а своїм дизайном буде повною мірою відповідати новій філософії компанії BMW. Все це почнеться , як звичайно, з нового Флагмана - 7 серії.
Але зараз мова йде про компактний малюку з ім'ям X1. Судячи з інформації , навіть на Північно-Американському Ринку автомобіль буде продаватися тільки в повнопривідної серії - xDrive .
Збиратися буде на заводах в Лейпцігу ( Німеччина ) , в Шенгьянге (КНДР) і на новому заводі в Бразилії . Подейкують , що для Китайського ринку буде проводитися довгобазна серія - X1L , при чому це вже давно не дивно для Китаю. Крім X1 там вже давно звикли до довгої "трійки" і " п'ятірки" .
На автомобіль встановлюватимуться двигуни як бензинові , так і дизельні . Найпотужніший агрегат буде мати у своєму арсеналі близько 300 к.с. , а сам мотор передбачається , як не дивно , 4х циліндровим .

Буде представлений і екологічний гібрид eDrive .