PDA

Переглянути повну версію : Tsunami RT: знову в кільце!


bmwe36petro
12.12.2008, 09:55:54
Українська раллійна команда Tsunami Rally Team не зупиняється на досягнутому: вигравши національний чемпіонат з раллі, одесити вирішили впритул зайнятися кільцевою програмою.
5223
Нагадаємо, що пілот команди Олександр Гайдай приймав участь в українському кільцевому чемпіонаті, де, виступавши на BMW 320, завоював «бронзу» в класі Super 2000. І ось – новий рубіж: команда подала заявку на участь в добовому марафоні «Toyo Tires 24h Dubai 2009»! Як і в раллі, склад команди в цій гонці буде інтернаціональним: компанію українцям Олександру Гайдаю та Ігорю Сторчаку складуть росіяни Олександр Желудов, Михайло Ухов (багаторазовий чемпіон Росії з кільцевих гонок) і Олексій Басов (чемпіон Росії з кільцевих гонок 2008 року).

Команда виступить в класі D1 на турбодизельному автомобілі BMW 120D, підготовленому німецькою компанією Schubert Motorsport. Доречі, окрім дизельної «копійки» для українців і росіян, Schubert Motorsport готує ще дві BMW для команди Al Faisal Racing, в складі котрої виступить відома німецька гонщиця Клаудія Хюртген, котра запам'яталася в 2008 році своїми блискучими виступами на Нюрбургрингу. Гонка «Toyo Tires 24h Dubai 2009» пройде в Об'єднаних Арабських Еміратах 9 і 10 січня.

Як очікується, в гонці стартуватиме понад 90 автомобілів, котрі будуть змагатися в десяти класах згідно рівня підготовки, робочого об'єму і типу двигуна. Нагадаємо, що українські спортсмени і в минулому році приймали участь в цій престижній гонці. Тоді Павло Гонтовий і Олександр Данильченко, котрі виступали на Ford Fiesta в складі команди Rhino’s Leipert Motorsport одержали перемогу в класі А1. Екіпаж команди AutoMoto Chervonenko Racing Team, за котру на автомобілі Renault Megane Trophy виступали Олександр Салюк-старший, Євген Червоненко і Володимир Кондратенко, фінішував на восьмій позиції в класі SP1.

За матеріалами autocentre.ua