PDA

Переглянути повну версію : Більше подробиць про 5-серію 2010 року


bmwe36petro
11.12.2008, 20:34:46
Так виглядає, що новий BMW 5-серії має стати більшою і легшою за попередника. Новий седан очікується в 2010 році (можливо в 2011році) і буде розділяти платформу з 6 та 7-серіями. Так як зараз вона розділяє ідеї та мотивації зі своїм більшим братом, наступна 5-серія буде мати перевагу, що найменше на кілька сантиметрів в довжині.
Навіть з таким додатковим простором, очікується що новий спортивний седан буде ще легшим порівняно з теперішнім. BMW планує використовувати алюміній для даху, крил та інших великих компонентів. Також очікується, що на новій 5-серії буде адаптивна підвіска, інтегроване рульове керування, бічні камери спостереження і система нічного бачення для розпізнавання пішоходів у темряві.

BMW віднайде ще один спосіб зменшення маси, який буде пов'язаний з двигунами. Як вже було повідомлено минулого місяця, топова версія M5 змінить V10 на легшу V8 twin-turbo. Турбокомпресор також ймовірно зможе покращити і менші моделі. Ходять чутки, що вибір двигунів включатиме 3.0л twin-turbo рядну шістку для 540і; 4,4-л twin-turbo V8 для 550і; і навіть twin-turbo дизельну модель для США.

Якщо це дійсно так, тоді BMW повністю занедбав структуру автомобільних маркувань, яка полягала у присвоєнні номера серії, а слідом об''єм двигуна. Наприклад попереднє покоління (Е39) BMW 525 було 5-серією з 2.5 літровим рядним шестициліндровим двигуном , але сьогоднішні 525 використовують 3-літрові рядні шістки. Це те, що зробило автомобіль BMW дійсно крутим. Вони помічали більше за точні інструменти, але все ж вони були названі саме так.

Якщо назви відійдуть, тоді що наступне, BMW мінівен? BMW не відмовляється від того, що робить тебе крутим!
52085209
За матеріалами topspeed.com