PDA

Переглянути повну версію : У Львові встановили перші контейнери для одягу та книжок


Karabas Barabas
07.11.2013, 15:33:11
6 листопада, у Львові біля Музею Ідей для підтримки соціальних проектів встановили перший в Україні контейнер для вживаного одягу, взуття та книг.
http://vgolos.com.ua/media/gallery/full/o/s/oselia.jpg

Про це сьогодні на прес-конференції повідомила директор Львівської міської громадської організації «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» Олеся Саноцька.

Ще один такий контейнер вже встановлено на Сихові біля Церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Де буде третій – наразі невідомо.

«Ми прагнули зробити так, щоб кожен охочий міг стати благодійником – для цього не обов’язково мати багато грошей, досить використану річ кинути у такий от контейнер для одягу», – повідомила жінка.

«Наша влада не завжди сприяє цьому, от ми й подумали, чи не можемо самі собі допомогти», – додала вона.

Працівники «Оселі» забиратимуть одяг із контейнерів, сортуватимуть його, приводитимуть у належний вигляд та віддаватимуть у благодійні крамнички чи людям, які потребують цих речей.

Олеся Саноцька зазначила, що на встановлення контейнерів виділив кошти Фонд Генрі Науена. Встановлення одного контейнера вартує 5, 2 тис. грн.

Проект реалізовується у межах діяльності Міжнародного руху «Емаус».

vgolos.com.ua (http://vgolos.com.ua/news/u_lvovi_vstanovyly_pershi_konteynery_dlya_odyagu_ta_knyzhok_122935.html)

Breaker
07.11.2013, 22:46:39
Здавав раніше меблі в ту Оселю. То вони забрали багато меблів, а от одну шафу відмовились брати, сказали що мають таких декілька і вони нікому не потрібні. Тобто вивезуть її тільки за гроші. Карочє, ше перебирають, не дуже сподобався мені такий підхід. Получилось меблі забрали плюс пару грн взяли...