PDA

Переглянути повну версію : BMW 4 Convertible - нова ера кабріолетів BMW


Karabas Barabas
28.10.2013, 13:45:05
Дизайн, вперше представлений в BMW 4-серії Купе, характерний і для іншого автомобіля модельного ряду.
5104451045

BMW 4-серії Кабріолет встановлює стандарти динаміки і елегантності, а також дарує задоволення від водіння як при відкритому, так і при закритому даху.

У порівнянні з BMW 3-серії Кабріолет новий BMW 4 змінився в розмірах: збільшилися його ширина, колісна база і колія. Ідеальний баланс пропорцій, а також лінії кузова забезпечуються укороченими переднім і заднім звісом, довгим капотом і зміщеним назад салоном. Характерні для дизайну BMW елементи, такі як двосекційна округла решітка радіатора, подвійні круглі фари і великі повітрозабірники в передньому бампері, кажуть про спорідненість з сімейством BMW 3-серії.

Для кращої аеродинаміки у BMW 4-серії Кабріолет за арками передніх коліс розташовані так звані «зябра». Вони функціонують разом з «повітряними шторками» і знижують завихрення повітря, тим самим зменшуючи опір повітря в зоні передніх коліс. Елегантний вигляд доповнює рівна задня частина з фірмовими горизонтальними лініями. М'язисті колісні арки підкреслюють задньопривідний характер автомобіля і його широку колію.

Покращена конструкція даху. Більше комфорту і функцій.
У новому BMW 4-серії Кабріолет неповторна елегантність силуету поєднується зі збалансованими пропорціями при відкритому даху, а також з винятковою динамічністю ліній при закритому даху.

Шумопоглинаюча оббивка стелі покращує шумоізоляцію трискладового металевого складного даху BMW 4-серії Кабріолет і таким чином підвищує комфорт і робить можливою експлуатацію взимку. Внутрішнє оздоблення складного даху з додатковим освітленням створює атмосферу спортивного купе преміум-класу.

У базову комплектацію входить функція полегшення завантаження речей. Якщо дах відкрито і складено в багажник, при необхідності піднімається, і таким чином забезпечується зручний доступ, що дозволяє розміщувати в багажнику великі речі при складеному даху.

У порівнянні з минулою моделлю місця в салоні стало більше. Завдяки спортивній низькій посадці на передніх і задніх сидіннях збільшився запас простору над головою, а також в ногах пасажирів на задньому сидінні.

У салоні BMW 4-серії Кабріолет гармонійно поєднуються спортивність і ексклюзивність. Основні елементи управління знаходяться навколо водія - це забезпечує оптимальний доступ до всіх функцій. Лінії перетікають з передньої частини салону в задню. При світлих кольорах обробки двокольорове виконання панелей в поєднанні з верхом відділення для даху створює атмосферу палуби катера. У базовій комплектації нові передні сидіння з встановленою направляючою ременя безпеки оснащені електроприводом регулювання.

Вперше в новому BMW 4-серії Кабріолет звичайні сидіння і опціональні спортивні з вбудованими підголівниками на замовлення оснащуються пристроєм для обігріву шиї водія і пасажира на передньому сидінні. Температура обігріву автоматично встановлюється залежно від температури зовнішнього повітря і швидкості руху при відкритому даху.

Разом з базовою комплектацією пропонуються ще три лінії обробки і М-спорт пакет. Варіанти обробки Sport, Modern і Luxury роблять екстер'єр та інтер'єр автомобіля індивідуальним. Атмосферу преміум-класу в BMW 4-серії Кабріолет підкреслюють вибір матеріалів і оздоблення.

Високий рівень динаміки руху.
Одного натискання кнопки достатньо для того, щоб насолоджуватися рухом під відкритим небом. Високі динамічні якості і чудова керованість дарують задоволення від водіння. Інженери BMW поліпшили ключові характеристики: точність рульового управління, стабільність траєкторії руху і маневреність. Ідеальною основою є відточена техніка ходової частини, вільне від впливу приводу рульове управління з електромеханічним підсилювачем, збалансована по осях (50:50), доведена до досконалості аеродинаміка та інноваційна полегшена концепція. Візуально спортивний характер BMW 4-серії Кабріолет підкреслює збільшена колісна база, широка колія і занижене положення кузова. Низький центр ваги раціоналізує динаміку руху.

Для BMW 4-серії Кабріолет доступні два бензинових і один дизельний двигун. До моменту виходу на ринок для BMW 4-серії Кабріолет будуть запропоновані рядний шестициліндровий бензиновий двигун BMW 435i, чотирициліндровий бензиновий двигун BMW 428i і чотирициліндровий дизельний двигун BMW 420d. Всі двигуни оснащені сучасною технологією BMW TwinPower Turbo і володіють потужністю від 135кВт/184к.с. до 225кВт/306к.с. Суперсучасні приводні агрегати гарантують BMW 4-серії Кабріолет видатні показники розгону при скороченні витрати палива і відповідність стандарту «Євро-6».

Шестиступінчаста механічна або восьмиступінчаста спортивна автоматична коробка передач.
Шестиступінчаста механічна коробка передач в базовій комплектації забезпечує передачу тягового зусилля на задні колеса автомобіля. Для всіх варіантів двигунів як опція пропонується восьмиступінчаста спортивна автоматична коробка передач. Вона дозволяє перемикати передачі в ручному режимі і за допомогою пелюсток на рульовому колесі. Обидві коробки працюють з серійною системою автоматичного виключення і перезапуску двигуна.

BMW Group пропонує унікальні послуги з забезпечення мобільності, а також системи допомоги водієві. Для нового BMW 4-серії Кабріолет вони доступні в базовій комплектації або опціонально в рамках пакету BMW ConnectedDrive. BMW 4-серії Кабріолет задає нові стандарти в області безпеки, комфорту та інформаційно-розважальних функцій. Серед особливостей - нове покоління навігаційної системи Professional, повноколірний проекційний дисплей BMW, Driving Assistant Plus, який попереджає про небезпеку наїзду на пішоходів, несліпляча система управління світлодіодним дальнім світлом з інтелектуальним керуванням, Active Protection з функцією контролю уваги водія, а також удосконалений активний круїз-контроль з функцією Stop & Go.

51046510475104851049

51050510515105251053

51054510555105651057

bmwe36petro
28.10.2013, 21:53:16
Класний кабрік :wow:

Karabas Barabas
01.11.2013, 17:11:04
V3xH873FMkA