PDA

Переглянути повну версію : Компактний кросовер BMW X4 обіцяють показати в наступному році


bmwe36petro
11.11.2008, 18:29:58
Компанія BMW обожнює втілювати свої седани в забавні форми, і дуже охоче будує на їхній платформі кросовери. Як уже оголосили баварці, їхнім найновішим автомобілем стане средньорозмірний SUV (в компанії BMW його називають SAV – Sport Activity Vehicle – але ми будемо величати по старому). Новинка отримає назву X4 і з'явиться у шоурумах уже в наступному році.

BMW X4, розроблюваний на платформі 3-серії, стане логічним розвитком моделі X3, як це було у випадку з X6 і X5. Кросовер буде витриманий в стилі купе-кросовера X6, і фактично стане високим п'ятидверним фастбеком. Як і побратими по X-серії (за виключенням моделі X1), новинка буде оснащена системою повного приводу. Нарівні з іншими кросоверами від BMW, X4 буде випускатися на заводі в Спартанбурзі, США, штат Південна Кароліна.

Навіть в теперішній час космічних цін на паливо компанія BMW, очевидно, пов'язує своє майбутнє з класом SUV. В Європі продажі моделі BMW X1 почнуться в наступному році, а в США – в 2010. Рестайлінг X3 запланований на 2010 рік, а дебют дизельної версії X5 зі складною назвою X5 xDrive35d відбудеться уже вкінці цього року. В 2012 році обновлення чекає і модель X6.

За матеріалами topspeed.com