PDA

Переглянути повну версію : Як виглядатиме PAS від BMW?


CONFIG
23.11.2007, 08:43:52
Поки немає офіційних зображень майбутнього седана BMW PAS, але по шпигунських фотографіях і уривках інформації можна уявити, як він виглядатиме.

BMW PAS деякі риси новинка запозичить у недавно представленого BMW X6. Автомобіль буде чотиримісним, з роздільними ковшеобразнимі сидіннями, оснащеними підігрівом і массажерамі. За попередньою інформацією, PAS буде доступний як з повним, так і із заднім приводом.

Ймовірно, автомобіль отримає дуже короткі обвіси і опціонально 21-дюймові колеса. Колісна база досягає 3 м, а довжина автомобіля – 4,85 м.

Для машини буде доступний 4 мотори: 245-сильний 3,0-літровий турбодізель, дизельний і бензиновий 3,0-літрові 300-сильні двигуни і найпотужніший, – 4,0-літровий дизельний V8 потужністю 408 л.с. і моментом, 600 Нм.

Якщо перший Progressive Activity Sedan користуватиметься успіхом, баварський концерн запустить у виробництво і другого. Нова лінійка моделей отримає позначення V аналогічно тому, як спортивні модифікації BMW наголошуються маркером Z, а кроссовери – X.

BMW PAS з'явиться у продажу в 2010 році.