PDA

Переглянути повну версію : Автогонщик на BMW встановив офіційний рекорд


CONFIG
23.11.2007, 09:37:12
Щоб поїхати від Нью-Йорка да Лос-Анджелеса в рекордно короткий час, любитель екстриму, піддаючи себе небезпеці судових переслідувань за грубе порушення швидкісного режиму, оточив акцію атмосферою повної таємниці. Зате досягнутий результат став загальновідомим.

Алекс Рой, автогонщик-екстремал встановив приголомшливий рекорд, проїхавши через всі Сполучені Штати - майже 4500 км. - за 31 годину і 4 хвилини.

Щоб не збитися з шляху, що пролягає з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса, любитель екстремальних видів спорту оснастив свій автомобіль системою супутникової навігації, але як з'ясувалося пізніше, вона не пригодилась, тому що дорога з Східного побережжя США на Західне має всього 4 повороти. Середня швидкість автомобіля рекордсмена була 145 км/год. Істотну частину часу він їхав з швидкістю вище 200 км/год, а максимальна досягала 257 км/год. Поїздку Рой зробив на форсованому автомобілі марки BMW.

Зазвичай Алекс відмовляється повідомляти точні дати намічених заходів, щоб уникнути відповідальності перед судом. Він не отримував дозволу влади на свою поїздку. За такі "подвиги" можна потрапити за грати на декілька років. Адже він проїхав з неймовірними порушеннями швидкісного режиму по територіях 13 штатів.

У результаті було побито колишній рекорд, більш ніж двадцятирічній давності. Нагадаємо, що попереднє подібне досягнення було встановлене в 1983 році і склало 32 години 17 хвилин.