PDA

Переглянути повну версію : BMW шукає партнерів для розробки відкритого стандарту автософту


CONFIG
28.10.2008, 08:10:17
На конференції з автомобільної електроніки Convergence 2008 баварський виробник заявив, що шукає партнерів для розробки відкритого стандарту програмного забезпечення для автомобільної електроніки.

На думку BMW, під час постійного технологічного прогресу і розширення можливостей мультимедіа тільки відкриті стандарти софту можуть гарантувати автовиробникам можливість відповідати на ці виклики своєчасно. Компанія хоче мати відкритий стандарт ПЗ, який застосовуватиметься в автомобілі, який розійдеться тиражем не меншого 200 000 екземплярів в найближчі 5-7 років.

Істотно посприяти початку може недавно оголошене партнерство баварського концерну з Mercedes-Benz - оскільки одним з основних пунктів співпраці є сумісне придбання апаратного автомобільного забезпечення, проблеми сумісності його з фірмовим ПО кожного виробника будуть абсолютно зайвими.

Конкретних пропозицій про співпрацю в штаб-квартиру BMW поки не поступало, але можна бути впевненим в тому, що такі поступлять найближчим часом - криза примушує обєднюватись навіть самих непремиримих супротивників.

BMW-ЮРА
28.10.2008, 14:25:37
Думаю вцілому ідея щодо ПЗ є правильна і думаю ціна буде невисока!