PDA

Переглянути повну версію : Барак Обама схожий на BMW, а Джон Маккейн - на Ford


Andriyan
24.10.2008, 09:28:17
За декілька тижнів до виборів президента США громадян Америки запитали, з якими світовими брендами вони асоціюють головних претендентів на президентське крісло – Барака Обаму і Джона Маккейна.

Опит проводило агентство Penn, Schoen & Berland. Американці вважають, що Барак Обама привабливий, близький до народу, інтелігентний і уміє співчувати, а Джона Маккейна оцінили як сильну, надійну і поважану людину.

За підсумками опиту, кандидата від демократів порівняли з автомобілем баварської марки BMW, а Маккейна - з рідною маркою Ford.

Також Обама асоціюється у громадян своєї країни з Джеймсом Бондом, найбільшою інтернет-пошуковою системою Google і торговим центром Target. Маккейн піддався порівнянню з героєм серіалу "24" Джеком Бауером, рітейлером Wal-Mart і медіа-кампанією AOL.

Крім того, у двох конкурентів знайшли і багато спільного: обидва асоціюються у учасників опиту з iPod, мережею кав'ярень Starbucks і MySpace. Це, на думку віце-президента Penn, Schoen & Berland Скота Сіффа, говорить про рівні шанси на перемогу на виборах кожного з них.

http://auto.newsru.com/